2011. június 29., szerda

Sítábor Cerkno - Szlovénia 2012. február 12 - 18.


A táborról a pontos információkat folyamatosan töltöm fel.


Addig is egy kis ízelítő Cerknoról:

A cerknoi sícentrum egy családias síterep, mely 18 km-nyi pályával rendelkezik, melyeken a kezdők, a haladók és a profi sízők is megtalálják a maguk szórakozását. A síterep szükség esetén beveti hóágyúit is. A sífutók számára kb 1600 méternyi sífutópályát kezelnek.


A cerknoi síterep rendelkezik Szlovénia leggyorsabb, modern sífelvonó rendszerével, a maga 2 hatüléses, 2 négyüléses, és 2 kétüléses és 2 húzófelvonójával.

A legfontosabb sífelvonó felső állomásánál találunk egy gyönyörű alpesi stílusú önkiszolgáló éttermet, melynek külső teraszáról tiszta időben elláthatunk egészen a Triglav hegy 2864 méteres csúcsáig, mely Szlovénia legmagasabb pontja. Itt találhatunk gyermekünknek játszóházat is.


2010 Januárjában nyílt az adrenalin függő snowboardosok játszótere a Snow Fun Park ahol half pipe várja a síakrobatákat és hódeszkásokat.

A gyerekeknek a síóvoda, -iskola, áll a rendelkezésükre, mely egész nap, minden időjárási körülmények között szórakoztatja a gyerekeket. Versenyeket is szerveznek itt a csemetéknek, ahol mindenki biztosan nyer.




Nincsenek megjegyzések: